Thursday, October 13

Merengek



Nabi Ibrahim suke merengek dekat Allah, suke mengadu segala sesuatu dekat Allah, sampai diangkat darjat sebagai teman Allah (khalilullah), manusia ni nature die suke pillow talk or curah heart, tempat tercurahnye heart kite tu tentu sekali org yg rapat dengan kite(bestfriend, mak, ayah, abang, kakak, suami, isteri), tapi tahukah kite, yg mereka mereka ni tak terdaya pun nak tolong kite, oleh tu, jom lah kite berpillow talk dgn Allah tengah2 malam masa sume orang tengah tido, jom kite mengadu dekat Allah tiap2 kali hati ni tahzan, sungguh Allah akan bersama kite, :')

Allah lagi dekat dgn kita drpd neck vessels kita tahu?

2 comments:

cardio_72 said...

oh jzkk ya akhi... anda baru sahaja mnceriakan hari saya....

Rihammahsih said...

:)